فهرست مطالب
حکم کاشت مژه
انسان میل ذاتی به زیبایی دارد و همین مسئله گاهی سبب می شود تا برای رسیدن به کمال ظاهری دست به هر کاری بزند و راههایی برای آراستن خود پیدا کند. مژه تاثیر بسزایی در ظاهر افراد دارد و می تواند جلوه ی زیبایی به صورت شما دهد. برخی از افراد به دلایل مختلف از دلایل ژنتیکی گرفته تا در اثر حوادث یا استفاده از برخی از داروها و یا قرار گرفتن تحت برخی از درمان ها مژه های کم پشتی دارند و نسبت به کاشت مژه اقدام کرده اند. کاشت یا اکستنشن مژه تکنیکی است که در آن هر تار مژه مصنوعی با چسب مخصوص به مژه ها چسبیده می شود و با شست و شو از بین نمی رود. در هر حال، کسی که چنین عملی انجام داده است، اگر نتواند در وقت وضو یا غسل آن مانع را برطرف کند و یا برطرف کردن آن مشقت داشته باشد، طبق حکم کاشت مژه در اسلام باید به وظیفه غسل و وضوى جبیره اى عمل کند؛ یعنى با دست مرطوب، مانع را مسح نماید. اما درصورتی که چسب در انتهای مژه نبوده و روی پوست نریزد، غسل و وضو بدون اشکال خواهد بود. البته این فرض بسیار نادر است. در ادامه احکام و استفتائات مراجع عظام تقلید را در مورد حکم کاشت مژه برای غسل و وضو بخوانید:
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):
نظر آیت الله خامنه ای درمورد حکم کاشت مژه اینست که اگر پیش از انجام این کار در شرایطی هستید که احتیاج به انجام غسل و وضو ندارید (ایام حیض)؛ به ذاته مشکلی ندارد، ولی درصورتی که میخواهید غسل کنید و این کار مانع رسیدن آب به اعضای وضو و غسل شود، اشکال دارد و مجاز نیست.
چنانچه پس از انجام اکستنشن متوجه شدید که مانع وضو هست، حکم کاشت مژه این است که اگر درآوردنش موقع وضو و غسل برای شما ممکن باشد و حرج و مشقت نداشته باشد، وضو و غسل با وجود چنین مانعى باطل است و اگر درآوردنش ممکن نباشد و یا همراه با حرج و مشقت باشد، ایجاد چنین مانعى که موجب تبدّل وظیفه وضو و غسل به وضو و غسل جبیره اى مى شود، اگر در غیر وقت نماز باشد، مانع ندارد ولى در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد بعد مبادرت به ایجاد مانع نماید و اگر نتواند در وقت وضو یا غسل آن مانع را رفع کند و یا برطرف کردن مانع حرج و مشقت داشته باشد، باید به وظیفه غسل و وضوى جبیره اى عمل کند؛ یعنى با دست مرطوب مانع را مسح نماید.
برای دسترسی به مقاله ی انواع افکت ها در اکستنشن مژه رونوشته آبی کلیک کنید
برای دریافت خدمات اکستنشن مژه و لیفت و لمینت ابرو در سالن حرفه ای اسرا حسینی با شماره واتساپ 09100023050 در ارتباط باشید.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
نظر آیت الله هادوی تهرانی درمورد حکم کاشت مژه اینگونه است که اگر چسب، قسمت انتهای مژه را نگیرد و روی پوست نریزد مانع وضو و غسل نیست، در غیر اینصورت باید برای وضو و غسل مانع را رفع کند و اگر امکان برطرف کردن آن وجود ندارد و یا باعث عسر وحرج می شود باید به وظیفه جبیره عمل کند.
..برای شرکت در دوره های آموزشی اکستنشن مژه و لیفت و لمینت ابرو در سالن حرفه ای اسرا حسینی با شماره واتساپ 09100023050 در ارتباط باشید
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
آیت الله العظمی نوری همدانی درخصوص حکم کاشت مژه برای غسل و وضو میگوید: در صورتیکه مانع وصول آب به پوست و مواضع غسل یا وضو باشد اشکال دارد و برای غسل یا وضو باید ازاله شود.
برای دسترسی به مقاله ی لیفت و لمینت ابرو رونوشته آبی کلیک کنید.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
حکم کاشت مژه از منظر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی این چنین است که اگر آرایشگر نامحرم بوده و یا این کار مانع از رسیدن آب در وضو و غسل به بدن باشد حرام است ولی در صورت ارتکاب، باید علاوه بر وضو و غسل جبیره ای احتیاطاً تیمم بدل از غسل یا وضو هم بنماید.
برای دسترسی به مقاله ی حساسیت و قرمز شدن چشم ها بعد از اکستنشن مژه رونوشته آبی کلیک کنید.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
آیت الله مکارم شیرازی درباره ی حکم کاشت مژه میگوید که اگر در اکستنشن مژه، موادی استفاده شود که در مجموع به اندازه یک عدس باشد مجاز است و مانع رسیدن آب به اعضای غسل و وضو نمی شود ولی اگر بیش از مقدار یک عدس باشد و مانع رسیدن آب به بدن شود، ایراد دارد و مجاز نیست.
برای دریافت خدمات اکستنشن مژه و لیفت و لمینت ابرو در سالن حرفه ای اسرا حسینی با شماره واتساپ 09100023050 در ارتباط باشید.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
نظر آیت الله سیستانی درمورد حکم کاشت مژه به این صورت است که اگر مانع رسیدن آب به مژه ها هر چند به نحو جزئی شود جایز نیست.