این روزها نام تکنیک تلفیقی زیاد به گوشمان میخورد که پیگمنترها ادعای ماندگاری بالای آن را دارند. نکته ای که بانوان، پیگمنتران مبتدی یا افرادی که بصورت تجربی و نه علمی در این رشته فعالیت میکنند، باید بدانند این است: “هر گردی گردو نیست!”
علت ماندگاری بیش از حد برخی تتوها
اگر پیگمنتری از رنگهای غیراستاندارد حاوی فلزات سنگین استفاده نماید، ماندگاری آن رنگ زیرپوست بسیار زیاد خواهد بود زیرا بدن توانایی دفع فلزات سنگین را ندارد. علاوه بر این اگر پیگمنتری در عمقی بیش از عمق استاندارد عمل کاشت رنگدانه را انجام دهد، ماندگاری تتو بیشتر از حد استاندارد خواهد بود.
مشتری باید بداند که اگر یک پیگمنتر حرفه ای با متریال با کیفیت به مشتریان خود خدمات ارائه دهد و مشتری به خوبی از تتوی خود مراقبت نماید، مدت زمان ماندگاری تتو به جنس پوست و شرایط فیزیکی مشتری بستگی دارد. در مقالهای دیگر به عوامل موثر بر ماندگاری تتو میپردازیم.
چرا تکنیک تلفیقی خطرناک است؟
فارغ از کیفیت رنگ و سوزن مصرفی مسئله ای که در تکنیک تلفیقی مشتری را تهدید میکند کار کردن در عمقی بیش از عمق استاندارد است. گاهی دیده ام که پیگمنترها برای زیباتر شدن خطوط در دور اول از سوزن میکروبلیدینگ استفاده میکنند و پس از شکافتن پوست با استفاده از دستگاه میکروپیگمنتیشن به پر کردن خطوط میپردازند. این شیوه خطرناک بوده و معایب زیادی دارد که مهمترین آن کاشت رنگدانه در عمقی بیش از اندازه استاندارد است که منجر به تیرگی رنگ میشود.
در تکنیک تلفیقی چه اتفاقی میافتد؟
شما میتوانید در تصویر زیر این مسئله را ببینید.
شاید تیره شدن رنگ که در حالتهای دیگر هم میتواند اتفاق بیفتد برای خیلی از پیگمنترها مسئلۀ مهمی نباشد. اما کاشت رنگ در عمقی نادرست برای مشتری میتواند تبعات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد و در افرادی که پوست آنان کلوئیدساز است موجب کلوئید یا گوشت اضافه شود.
درواقع شما با دستگاه میکروپیگمنتیشن به درمیس ضربه میزنید نه اپیدرم!
برای درک بهتر فکر کنید درحال برش یک کیک سه لایه هستید. فرض کنید با چاقو لایه اول کیک را برش میزنید. با برش مجدد، چاقو از لایۀ دوم شروع به بریدن کیک میکند نه از لایۀ اول! اگر این مثال را با پوست انسان مطابقت دهیم ما با دستگاه میکروپیگمنتیشن به لایۀ درمیس ضربه میزنیم، این درحالی ست که ما تنها مجاز به کار کردن در قسمت بالای درمیس هستیم. نوع دیگری از تکنیک تلفیقی داریم که در مقاله ای دیگر به آن میپردازم. با اسراحسینی همراه باشید.